Watersportboeken

Watersportboeken van bootnavigatie tot marifooncursus

Nederland, waterrecreatie en het Vaarbewijs.
Ongeveer een vierde van ons land ligt onder zeeniveau. Niet zo vreemd dat we dan over veel water beschikken. Buiten dat Nederland aan de Noordzee grenst, doorkruisen ook nog eens drie grote rivieren ons land. In verschillende regio’s zijn bovenal veel kunstmatige meren ontstaan door zand- en grindwinning. Gezien het voorgaande is het niet zo vreemd dat Nederlanders echte waterliefhebbers zijn.

Boot navigatie, marifoon cursus, theoretische kunstnavigatie?

Alletheorieboeken.nl heeft een assortiment aan watersportboeken die u als studiemateriaal of gewoon als naslagwerk kunt gebruiken. Check ons aanbod en komt u er niet uit, schroom dan niet om ons een mailtje te sturen of te bellen.

Heb ik een vaarbewijs nodig?

Watersport, meer specifiek recreatie op het water met de boot, is een geliefd tijdverdrijf. Gaat u met een boot het water op? Vaart u met een schip met een lengte vanaf 15 meter tot 25 meter en/of kan uw vaartuig sneller varen dan 20 km per uur? Dan bent u verplicht om over een vaarbewijs te beschikken. Een vaarbewijs wordt slechts onder een aantal voorwaarden afgegeven. Zo moet u bijvoorbeeld kunnen aantonen dat u over voldoende vaartheorie kennis beschikt.


Laat u adviseren door onze klantenservice. Bel 046 - 750 47 67 voor een vrijblijvend advies.