Vaarbewijs

Filters:

Winkelen per

Vaarbewijs halen? Volg uw cursus vaarbewijs nu online?

Wilt u zometeen ontspannen en veilig het water op? Zorg er dan voor dat u de theorie voor het vaarbewijs kent. Uw vaarbewijs halen begint vandaag. Maak een keuze uit één van de cursussen bestaande uit een theorieboek (eventueel aangevuld met oefen cd-rom) of leer de theorie volledig online.
Bent u zoek naar boeken specifiek over de motorboot, Marifonie of Radarsimulator? Kijk dan bij de watersportboeken.

Door het maken van vaarbewijs proefexamens slaagt u sneller

Genoeg theorie geleerd? Toets dan uw kennis met de ANWB oefen vaarbewijs cd-rom. Op deze cd staan oefenvragen die aansluiten op de theorie in het theorieboek. Uiteraard kunt u beide producten ook in 1 keer als complete vaarbewijs cursus aanschaffen.

Wanneer hebt u een vaarbewijs nodig?

Een klein vaarbewijs is nodig voor een boot met een lengte van 15 tot 24 meter. Maar ook wanneer u vaart met bijvoorbeeld een waterscooter, jetski, motorboot of rubberboot, kan een klein vaarbewijs verplicht zijn.

Welke soorten vaarbewijs zijn er?

Er wordt onderscheid gemaakt tussen een Klein Vaarbewijs I en II. Met een VBI mag u op rivieren, kanalen en meren varen terwijl met een VBII op alle binnenwateren gevaren mag worden. Voor specifieke informatie kunt u de website van de Rijksoverheid raadplegen.


Twijfelt u welk product het beste bij u past?
Laat u adviseren door onze klantenservice. Bel 046 - 750 47 67 voor een vrijblijvend advies.