USB Examentraining AM scooter - Vekabest

Op voorraad

€ 25,25

  • Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Levering 6 dagen per week
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen bedenktijd

Samenvatting

Binnenkort rondrijden op je nieuwe scooter? Oefen de bromfiets theorie en je kunt snel door met de praktijklessen. Het studeren met deze USB-stick zal je veel verkeersinzicht en het juiste examengevoel opleveren.

  • Actuele theorie volgens CBR examenrichtlijnen
  • 8 theorie-examens
  • Offline oefenen

Indien de verpakking van de USB-stick is verbroken, kunnen wij het product niet retour nemen.

Gratis thuisbezorgd vanaf €25,-

Productbeschrijving

Eerst scooter theorie leren dan oefenen

Bij een goede voorbereiding van je scooter theorie- examen mag een USB-stick met oefenvragen niet ontbreken. Voordat je begint aan de vragen die op deze stick staan adviseren we je om eerst goed de theorie te bestuderen. Dit kan via het bijbehorende theorieboek van Vekabest of door een cursus te volgen bij jouw rijschool. Zowel de boeken als de cd-roms en USB-sticks van Vekabest staan bekend om hun duidelijke en overzichtelijke lay-out.


8 scooter proefexamens

Deze USB-stick van Vekabest bevat maar liefst 8 proefexamens. Na afloop van elk examen krijg je een score, waarin het aantal fout beantwoorde vragen staat vermeld. Je kunt via een handig schema in 1 oogopslag zien, welke antwoorden je goed en fout hebt beantwoord. Op deze manier hoef je niet elke keer alle antwoorden opnieuw te bekijken, maar kun je volstaan met enkel het bekijken van de fout gemaakte vragen.


Realistisch oefenen scooter theorie

Het oefenen van de examens doe je natuurlijk het liefst zo realistisch mogelijk! Vekabest speelt hierop in door jou de multiple choice-, ja / nee- en de open vragen te laten beantwoorden. Zelfs de tijdsdruk voor het beantwoorden van de vragen komt overeen met het officiële examen. Realistischer repeteren kan bijna niet!


Geschikt voor...

De USB Examentraining AM scooter - Vekabest is geschikt voor apparaten met een USB-poort. De USB-stick werkt zowel op PC Windows en Mac OS.

Eigenschappen
Naam USB Examentraining AM scooter - Vekabest
Rijbewijs Bromfietsrijbewijs
Samenstelling USB-stick
Uitgever Vekabest
Soort USB-stick

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit