Online

TOM Auto compleet. Online theoriecursus met MemoTrainer app

Op voorraad

€ 69,95

Samenvatting

Sneller slagen voor het theorie-examen van het autorijbewijs? Het kan met TOM. Met TOM leer je online en is de theorie die je moet leren op maat voor je gemaakt.
De slimme technologie achter dit e-learning product groeit met je mee. De cursus wordt op basis van jouw voortgang en de resultaten voor je aangepast. Wat je al weet hoef je dus niet nog eens te leren!

Voordelen:
• Alleen leren wat nodig is. Leren op maat!
• Persoonlijke theorie trainer (Memo Trainer)
• Onderweg oefenen met de mobiele app
• Complete e-learning, alles online

Online inlogcode
De inlogcode voor dit product ontvang je per e-mail nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt. Geen e-mail ontvangen? Check of het bericht in de spam terecht is gekomen. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

Gratis thuisbezorgd vanaf €25,-

Persoonlijke theorie trainer
De TOM MemoTrainer is jouw persoonlijke docent op afstand. De intelligente software selecteert oefenvragen die op jouw kennisniveau zijn afgestemd. De technologie weet op basis van de voortgang van de cursus en de resultaten exact op welke onderwerpen je extra oefening nodig hebt. De MemoTrainer stuurt je per e-mail een uitnodiging om deze oefenvragen te maken.

Onderweg theorie oefenen met de app
Het bijzondere aan TOM is dat je overal en altijd, dus ook onderweg, voor je CBR theorie-examen kunt oefenen. Gewoon thuis achter de pc, maar ook op de smartphone of tablet met behulp van de app. Over de onderdelen waar je al goed in bent, krijg je geen vragen van je Memo Trainer. Je oefent dus alleen de onderwerpen die je nog niet goed genoeg beheerst, waar en wanneer je maar wilt. Thuis, onderweg of bij je vrienden. Tof hè?

De makers van TOM hebben de auto theorie voor je op film gezet en deze online klaargezet. Je leert en oefent de CBR examentheorie op eigen tempo en op maat. TOM voldoet aan de laatste CBR normen. Wil je toch meer diepgang? Overweeg dan het TOM Theorie Rijbewijs B boek erbij te bestellen

Naam TOM Auto compleet. Online theoriecursus met MemoTrainer app
Product Label Online
Rijbewijs Autorijbewijs
Samenstelling Online cursus
Uitgever Tom

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit

Klantenreviews

  • Leuk kado om mee te leren
    Review by Edwin Hoekes / (Geplaatst op 15-05-2015)
    Ik heb deze theoriecursus van mijn oma kado gekregen voor mijn verjaardag. Leren gaat echt supersnel en ik krijg oefeningen gewoon in de mail. Ook onderweg oefenen klopt met de app. Nu snel slagen.