Theorieboek Auto Wegwijzer in het verkeer Personenauto - Verjo

Op voorraad

€ 25,00

 • Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis
 • Levering 6 dagen per week
 • Gratis thuisbezorgd
 • 14 dagen bedenktijd

Samenvatting

 • Geschikt voor CBR-examen 2019
 • Beschrijft theorie, praktijk en verkeersinzicht
 • Ruim 270 oefenvragen, met verkeersbordenoverzicht

Dit theorieboek van Verjo is een van de best verkochte theorieboeken van Nederland!

Gratis thuisbezorgd vanaf €25,-

Productbeschrijving

Slaag voor je auto theorie-examen!

Het boek sluit naadloos aan op de vragen die je bij een theorie examen B kunt verwachten. Het boek is een drie eenheid voor de B opleiding en bestaat uit theorie, praktijk en verkeersinzicht. In het studieboek leer je de vereiste kennis van de verkeersregels en het daarbij behorende verkeersinzicht. Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie examen, en je kennis van een geleerd hoofdstuk te toetsen, zijn aan dit theorie boek ruim 270 oefenvragen toegevoegd. Deze vragen staan keurig gerangschikt per onderwerp.


3D-animaties, goede visuele ondersteuning

3D-animaties geven jou een duidelijk en realistisch beeld van verschillende verkeerssituaties. Zo ben je goed voorbereid op het theorie-exmamen en doe je er je voordeel mee tijdens de rijlessen! Via de QR-code in het boek heb je toegang tot verschillende animaties.


In het boek vind je ook veel kleurenfoto’s en illustraties. Deze zorgen voor extra ondersteuning van de geschreven tekst. Optisch heb je veel houvast aan de steunkleuren die door het hele boek gebruikt zijn. Op deze manier kun je gemakkelijk hoofdregels en samenvattingen van elkaar scheiden. Achterin het boek tref je een handig verkeersborden overzicht aan.


Alles wat je nodig hebt om te slagen 

In dit 255 pagina’s tellende boek theorieboek staat alle informatie die je nodig hebt om te kunnen slagen voor je CBR theorie examen. De boeken van Verjo staan erom bekend dat ze zeer goed aansluiten bij de examenvragen die op het CBR examen gevraagd worden. In dit theorieboek wordt je letterlijk wegwijs gemaakt in het verkeer. Je leert de vereiste verkeersregels en maakt kennis met het daarbij behorende verkeersinzicht. 

Naast het kennen en kunnen toepassen van de verkeersregels is het immers van groot belang dat je verkeerssituaties leert voorspellen. Bovendien moet je rekening houden met het gedrag van anderen in het verkeer. Dit verkeersinzicht wordt bevraagd bij je CBR theorie examen. Daarnaast is het verkeersinzicht van groot belang bij je praktijkrijlessen, het praktijkexamen en niet op de minste plaats, de tijd nadat je geslaagd bent. 


Maar liefst 270 oefenvragen

In dit boek staan maar liefst 270 oefenvragen. Deze vragen zijn per categorie verdeeld over de verschillende hoofdstukken in dit boek. Op deze manier kun je meteen checken of je de theorie hebt begrepen. Indien dit niet het geval is, kun je gemakkelijk terug naar de lesstof. De juiste antwoorden op de studievragen worden als losse bijlage toegevoegd.

Eigenschappen
Naam Theorieboek Auto Wegwijzer in het verkeer Personenauto - Verjo
Rijbewijs Autorijbewijs
Samenstelling Boek
Uitgever Verjo
ISBN 978-90-5862-412-3
Aantal pagina's 255
Druk 44e
Soort Paperback

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit

Klantenreviews

 • Beter!
  Review by Winny Chen / (Geplaatst op 03-04-2014)
  Voor mijn autotheorie, moest ik dus boeken stellen. Voorheen had ik boeken van de ANWB, waar ik erg vaak mee worstelde. Het lezen was voor mij onoverzichtelijk en het leren ging hierdoor ook moeizaam.
  Ik deed twee keer theorie-examen, waar ik uiteindelijk twee keer voor gezakt was. Ik heb daarna nieuwe boeken van Verjo besteld, en die waren voor mijn gevoel makkelijker en duidelijker. Studeren gaat nu wat soepeler. :)
 • Beste theorieboek ooit!
  Review by Rob Grouml / (Geplaatst op 08-04-2012)
  Overzichtelijke opbouw, alles wat je moet weten staat erin. E