Aanrader

Theorieboek Auto Verkeerstheorie Personenauto - Verjo

Op voorraad

€ 20,00

 • Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis
 • Levering 6 dagen per week
 • Thuisbezorgd voor € 2,45
 • 14 dagen bedenktijd

Samenvatting

 • Beschrijft volledige auto theorie
 • Duidelijke foto's en illustraties
 • Met verkeersborden overzicht

Gratis thuisbezorgd vanaf €35,-

Productbeschrijving

Verkeerstheorie Personenauto 2020 van Verjo

Dit theorieboek van Verjo is een echte aanrader als je goed voorbereid aan het theorie examen B wilt beginnen. Het boek sluit naadloos aan op de vragen die je bij een theorie examen B kunt verwachten. In dit boek dat dit jaar ook is uitgebracht, wordt de verkeerstheorie stap voor stap uitgelegd. Ook leer je hoe je deze verkeersregels dient toe te passen in de praktijk. Op een heldere en duidelijke manier worden alle onderwerpen van het CBR theorie examen behandeld. Het boek is voorzien van duidelijke foto’s en tekeningen.


Opbouw theorieboek Verkeerstheorie Personenauto

De boeken van Verjo staan bekend om hun kwaliteit en de naadloze aansluiting op het CBR theorie examen. Het boek is dus de meest ideale voorbereiding op een succesvol examen. Dit theorieboekje bevat naast een volledige uitleg van de verkeersregels ook veel fotomateriaal en illustraties. Optisch heb je veel houvast aan de steunkleuren die door het hele boek gebruikt zijn. Op deze manier kun je gemakkelijk hoofdregels en samenvattingen van elkaar scheiden. Uniek en extra handig aan dit boek is de meegeleverde bordenbijlage. In deze bijlage komen alle verkeersborden en de betekenis ervan aan de orde. Lekker handig!


Leer de meest actuele theorie met Verkeerstheorie Personenauto

Dit boek is volledig up to date en bijgewerkt met de laatste wijzigingen in de verkeerswetgeving. In dit boek komen alle belangrijke onderdelen van het theorie-examen aan bod, zoals snelheid, parkeren, voorrang, verlichting en wegbelijningen. Daarnaast wordt er in de boek aandacht besteed aan gevaarherkenning. Deze gevaarherkenning is niet alleen van belang, omdat het gevraagd wordt bij het theorie examen. De gevaarherkenning zorgt ervoor dat je minder praktijklessen nodig hebt, omdat je jouw verkeersinzicht gemakkelijker verbeterd. Hier heb je dus voordeel aan tijdens de rijopleiding, maar zeker ook nadat je het rijbewijs gehaald hebt.


Ander studiemateriaal auto theorie van Verjo

Nadat je de theorie geleerd hebt, kun je jouw kennis toetsen met behulp van de auto theorie cd-rom van Verjo. De cd die los te bestellen is staat vol met examentrainingen. Toch liever een oefenboek? Check dan de examentrainingen met 535 oefenvragen of 1020 oefenvragen.

Eigenschappen
Naam Theorieboek Auto Verkeerstheorie Personenauto - Verjo
Product Label Aanrader
Rijbewijs Autorijbewijs
Samenstelling Boek
Uitgever Verjo
ISBN 978-90-5862-428-4
Aantal pagina's 191
Druk 35e
Soort paperback

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit

Klantenreviews

 • Prijs/kwaliteit
  goed boek
  Review by Janneke / (Geplaatst op 30-04-2020)
  goed te lezen en alle borden staan erin.
 • Prijs/kwaliteit
  Auto theorie
  Review by Fu / (Geplaatst op 04-02-2020)
  Snel geleverd en goed boek