Online

Speed theorie Taxi CBR - VTO

Op voorraad

€ 62,50

  • Online code per e-mail

Samenvatting

  • Speed theorie taxi, 3 maanden online leren
  • 7 uur online taxi oefenexamens maken
  • Meest actuele taxi theorie, slaag in 2020!

Je kunt de online code niet retourneren.

Gratis thuisbezorgd vanaf €35,-

Productbeschrijving

Speedtheorie uitgelegd

Speedtheorie biedt de lesstof voor het taxi theorie examen op een andere manier aan dan je gewend bent. Speedtheorie bestaat uit theorielessen op internet. Je werkt 13 korte modules, van elk ongeveer 10 minuten, af. Speedtheorie is een visuele aanpak. Op deze manier begrijp je de lesstof sneller. Na elke module oefen je ongeveer 5 minuten wat je zojuist geleerd hebt! Je krijgt namelijk een aantal lastige CBR theorie-examen oefenvragen voorgelegd. Je kunt 3 maanden lang online leren. 


Examentrainingen

Je hebt 7 uur toegang om oefenexamens taxi theorie te maken. In totaal bevat de examentraining 20 online oefenexamens. Op deze manier is het mogelijk om in 1 keer je taxi theoriecertificaat te behalen bij het CBR.


Dyslexie of leesproblemen? Geen probleem.

Maak gebruik van de online voorleesversie van deze online theoriemodule. Het online boek behandelt alle stof die nodig is om het CBR Auto theorie-examen te halen. Je hoort en leest mee op het scherm de duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. Veel foto's en illustraties worden gebruikt waardoor de theorie voor je 'tot leven' komt.


Toegang tot online leeromgeving

Nadat wij de betaling hebben ontvangen en bewerkt, sturen wij de inlogcode naar het door jou opgegeven e-mailadres. Geen e-mail ontvangen? Check of het bericht in de spam terecht is gekomen. Je kunt de online code niet retourneren. Gebruik de inlogcode binnen 14 dagen na ontvangst.


Aanvullende leermiddelen taxi theorie VTO

De Speedtheorie internetopleiding van VTO is waarschijnlijk de meest efficiënte theorieopleiding van Nederland. Wil je graag meer achtergronden en uitleg, combineer Speedtheorie Taxi dan met het taxi theorieboek.

Eigenschappen
Naam Speed theorie Taxi CBR - VTO
Product Label Online
Rijbewijs Taxipas
Samenstelling Online cursus
Uitgever VTO

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit