Optie voorleesfunctie

Hi-Speed CBR Online de trekker theorie leren - VTO

Op voorraad

€ 62,50

 • Online code per e-mail

Samenvatting

 • Leer en oefen actuele theorie trekkerrijbewijs
 • Met voorleesfunctie!
 • Inclusief 7 uur online examentraining

De inlogcode ontvangt u per e-mail nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt. Geen e-mail ontvangen? Check of het bericht in de spam terecht is gekomen. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

Gratis thuisbezorgd vanaf €25,-

Productbeschrijving

Vlot de trekker theorie voor het T-rijbewijs (trekkerrijbewijs) halen kan nu met deze online theoriecursus voor de landbouwtrekker. Op een interactieve manier leert u alle verplichte onderdelen van het CBR theorie-examen. De cursus bestaat uit een gedeelte theorie en 7 uur online examentraining.


Verplichte theorie voor het trekkerrijbewijs

Deze cursus behandelt in 11 hoofdstukken alle verplichte onderwerpen die u volgens de nieuwste 2015 examenrichtlijnen moet kennen. Wanneer u eerst meer wilt weten over de vereisten van het trekkerrijbewijs, lees dan deze blog.


Hoe werkt Speedtheorie?

Bestel de online code en log in op uw persoonlijke e-learning omgeving. De logincode ontvangt u zodra de betaling in de shop volledig is afgerond. Na de eerste activatie (binnen 14 dagen na uw aankoop) hebt u 3 maanden toegang tot uw cursus. Aan het eind van elke leermodule krijgt u een aantal oefenvragen voorgeschoteld.
Hebt u alle modules doorlopen dan kunt u starten met in totaal 7 uur oefenen. Het examentraining gedeelte bevat 10 CBR oefenexamens in de stijl van het echte examen.

Eigenschappen
Naam Hi-Speed CBR Online de trekker theorie leren - VTO
Product Label Optie voorleesfunctie
Rijbewijs Trekkerrijbewijs
Samenstelling Online cursus
Uitgever VTO

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit

Klantenreviews

 • Prijs/kwaliteit
  Theorie trekkerrijbewijs
  Review by Jan K / (Geplaatst op 15-04-2020)
  snel geslaagd de 1e keer.
 • Prijs/kwaliteit
  Online theoriecursus
  Review by Zevenbergen / (Geplaatst op 15-01-2019)
  De online yheorie cursus werkt echt heel goed! Met de eerste keer oefenen had ik bij bijna al de hoofdstukken al hoger dan de slaagnorm. Is zeker aan te raden!