17%
korting

5 uur Hi-Speed CBR Online de motor theorie leren - Vekabest

Op voorraad

Normale prijs: € 36,50

Aanbiedingsprijs: € 29,95

 • Online code per e-mail

Samenvatting

 • Binnen een paar uur theorie leren
 • 3 maanden onbeperkt toegang
 • incl. 5 uur examentraining

Het leren van de motortheorie met Hi-Speed ofwel Speedtheorie, speelt in op de behoefte van de moderne leerling om via internet te leren en oefenen. Met dit product ben je binnen een paar uur op de hoogte van de actuele motorfiets theorie. Voor meer diepgang kun je er het theorieboek Verkeersregels bij nemen. Al meer dan 3,5 miljoen geslaagden

Online inlogcode
De inlogcode voor dit product ontvang je per e-mail nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt. Geen e-mail ontvangen? Check of het bericht in de spam terecht is gekomen. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

Gratis thuisbezorgd vanaf €25,-

Productbeschrijving

Hoe werkt Speedtheorie?


Speedtheorie is een revolutionaire nieuwe benadering van het aanbieden van de lesstof voor het motor theorie examen. Deze theorieles op internet, bestaat uit 14 korte modules die je elk binnen ongeveer 10 minuten kunt afwerken. De software hanteert daarbij de nodige visuele aanpak. Op deze manier is de lesstof voor iedereen sneller te begrijpen. Na elke module kun je ongeveer 5 uur oefenen wat je zojuist geleerd hebt. Het programma schotelt je namelijk een aantal lastige CBR theorie-examen oefenvragen voor. Let op voor instinkers!


En daarom heet het Speedtheorie


Het doorlopen van alle modules en oefenvragen kan in iets meer dan 3 uur. Op het eind, krijg je nog een 5-tal complete oefenexamens voor de kiezen. Deze zijn speciaal samengesteld uit de wat moeilijkere examenvragen. Op deze manier moet het mogelijk zijn om in 1 keer je theoriecertificaat te behalen bij het CBR. De Speedtheorie internetopleiding is waarschijnlijk de meest efficiënte theorieopleiding van Nederland.

Eigenschappen
Naam 5 uur Hi-Speed CBR Online de motor theorie leren - Vekabest
Product Label Online
Rijbewijs Motorrijbewijs
Samenstelling Online cursus
Uitgever Vekabest

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit

Klantenreviews

 • Prijs/kwaliteit
  Dhr
  Review by M. E. / (Geplaatst op 19-03-2020)
  Avond voor mn motortheorie nog even gekocht, aangezien ik geen enkel oefenexamen had gehaald nog bij een ander pakket. Deze plaatjes van verkeerssituaties waren VEEL duidelijker (en dezelfde als het CBR zelf gebruikt) waardoor het in een keer veel makkelijker ging.

  Theorie uiteindelijk in 1x gehaald, dankzij dit pakket. Veel dezelfde vragen gehad dus gewoon super chill.