5%
korting

5 uur Hi-Speed CBR Online de bromfiets theorie leren - Vekabest

Op voorraad

Normale prijs: € 35,50

Aanbiedingsprijs: € 33,50

  • Online code per e-mail

Samenvatting

  • Binnen een paar uur klaar voor je examen in 2020
  • 3 maanden onbeperkt internet toegang
  • Voor bromfiets, rijbewijs AM

Met deze internet versie van de Hi-Speed ofwel Speedtheorie, ben je binnen een paar uur op de hoogte van de actuele bromfiets of scooter theorie. Alle verplichte onderwerpen die je voor het CBR brommer theorie-examen moet weten worden behandeld. Voor meer diepgang kun je er het theorieboek Verkeersregels bij nemen. Al meer dan 3,5 miljoen geslaagden


Online inlogcode
De inlogcode voor dit product ontvang je per e-mail nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt. Geen e-mail ontvangen? Check of het bericht in de spam terecht is gekomen. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

Gratis thuisbezorgd vanaf €25,-

Productbeschrijving

In sneltreinvaart naar je theoriecertificaat

Per hoofdstuk heb je slechts zo’n 10 tot 15 minuten nodig om de lesstof te bestuderen. Er zijn 14 hoofdstukken met elk een eigen onderwerp. Na elk hoofdstuk volgen er een aantal oefenvragen. Aan het einde van de hele theoriecursus kun je nog 5 complete CBR oefenexamens maken om te checken of je de brommer theorie volledig hebt begrepen. Kies dit HighSpeed product van uitgever Vekabest wanneer je snel je brommer certificaat wil halen.

Hoe werkt Speedtheorie?

Met Speedtheorie voor de bromfiets leer je via internet. Na het activeren van de inlogcode heb je 3 maanden onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. De Speed Theorie opleiding zit vol met afbeeldingen, animaties, video’s en/of diapresentaties. Tip! Als aanvulling op de speed theorie cursus kun je het theorieboek Verkeersregels AM erbij nemen. In het boek kun je lekker onderstrepen en aantekeningen maken.
Eigenschappen
Naam 5 uur Hi-Speed CBR Online de bromfiets theorie leren - Vekabest
Product Label Online
Rijbewijs Bromfietsrijbewijs
Samenstelling Online cursus
Uitgever Vekabest

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit