Dyslexie-versie

Hi-Speed CBR theorie Motor Dyslexie - Vekabest

Op voorraad

€ 38,50

  • Online code per e-mail

Samenvatting

  • Voorleesfunctie, ideaal leren bij dyslexie of leesproblemen
  • Hi-Speed motor theorie 3 maanden online leren
  • 5 uur online oefenexamens motor theorie maken 

Ook jij slaagt in 2020 voor je theorie-examen!


Je ontvangt de online code na betaling binnen enkele minuten in je mailbox.Het retourneren van een online code is niet mogelijk

Gratis thuisbezorgd vanaf €25,-

Productbeschrijving

Dyslexie of leesproblemen? Geen probleem.

Maak gebruik van de online voorleesversie van dit uitgebreide motor theorieboek. Het online boek behandelt alle stof die nodig is om het CBR Motor theorie-examen te halen. Je hoort en leest mee op het scherm de duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. Veel foto's en illustraties worden gebruikt waardoor de theorie voor je 'tot leven' komt.


Speedtheorie uitgelegd

Speedtheorie biedt de lesstof voor het motor theorie examen op een andere manier aan dan je gewend bent. Speedtheorie bestaat uit theorielessen op internet. Je werkt 14 korte modules, van elk ongeveer 10 minuten, af. Speedtheorie is een visuele aanpak. Op deze manier begrijp je de lesstof sneller. Na elke module oefen je ongeveer 5 minuten wat je zojuist geleerd hebt! Je krijgt namelijk een aantal lastige CBR theorie-examen oefenvragen voorgelegd. Je kunt 3 maanden lang online leren. 


Examentrainingen 

Je hebt 5 uur toegang om oefenexamens motor theorie te maken. Deze examentrainingen zijn speciaal samengesteld uit de wat moeilijkere motor examenvragen. Op deze manier is het mogelijk om in 1 keer je auto theoriecertificaat te behalen bij het CBR.


Online code Hi-Speed en examentrainingen Vekabest

Nadat wij de betaling hebben ontvangen en bewerkt, sturen wij de inlogcode naar het door jou opgegeven e-mailadres. Geen e-mail ontvangen? Check of het bericht in de spam terecht is gekomen. Je kunt de online code niet retourneren. Gebruik de inlogcode binnen 14 dagen na ontvangst.


Aanvullende leermiddelen motor theorie Vekabest

De Speedtheorie internetopleiding is waarschijnlijk de meest efficiënte theorieopleiding van Nederland. Wil je graag meer achtergronden en uitleg, combineer Speedtheorie dan met het motor theorieboek.

Eigenschappen
Naam Hi-Speed CBR theorie Motor Dyslexie - Vekabest
Product Label Dyslexie-versie
Rijbewijs Motorrijbewijs
Samenstelling Online cursus
Uitgever Vekabest

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit