Sneeuwval zorgt voor langere levertijden

Het is duidelijk winter. We hebben te maken met kou en sneeuw. Helaas zorgt dit voor vertraging bij bezorgdiensten.

Alletheorieboeken maakt een duidelijke belofte: Voor 23:95 besteld, morgen in huis. We kunnen deze belofte maken omdat het proces vanaf plaatsing bestelling tot en met het klaarmaken van de bestelling voor levering, geheel geautomatiseerd is. We zijn enkel afhankelijk van de bezorgdiensten. Door verschillende omstandigheden is het mogelijk dat de levering vertraging oploopt. Vandaag is wel duidelijk waarom brievenbusstukken en pakketten mogelijk vertraging hebben.

De sneeuwval zorgt voor veel vertraging in Nederland en België

Vanaf gisteren tot en met komend weekend is er veel kans op sneeuw, regen en ijzel. Dit in combinatie met flinke wind, zorgt ervoor dat de gevoelstemperatuur tot flink onder de 0 graden gaat.

De ANWB heeft een weeralarm afgegeven voor zware sneeuwval in bijna heel Nederland. Ook het KMI in België waarschuwt voor flinke sneeuwval vandaag. En voor de komende dagen zal sneeuw afgewisseld worden met natte sneeuw en regen.

Weer en verkeer

Het weer zorgt voor veel verkeershinder in Nederland en België. Vanavond zal de avondspits zeer druk worden.

Maar niet alleen jij als verkeersdeelnemer hebt hier last van. Natuurlijk ook alle beroepschauffeurs op de weg, de buschauffeurs, de vrachtwagenchauffeurs en de bezorgdiensten ondervinden hinder door het winterse weer.

This entry was posted in Blog On .