Scooter Theorie

Filters:

Winkelen per

Scooter theorie? Bestel hier de theorie voor je rijbewijs AM

Begin nu alvast met de brommer theorie leren zodat je op je 16e meteen scooterrijles kunt volgen. In een bromfiets theorieboek kun je belangrijke zaken die je moet onthouden onderstrepen. Een andere populaire methode onder je leeftijdsgenoten is online de theorie leren. E-learning wordt door snel internet en mobiele apps steeds populairder.

De beste voorbereiding op het theorie examen

Voordat je op je Vespa, Gilera of oude Zündapp van je oom mag rijden, moet je helemaal op de hoogte zijn van de scooter en bromfiets theorie. Dit betekent dat je eerst theorie-examen voor het rijbewijs AM moet doen. Dit kan vanaf 15,5 jarige leeftijd. Waarom langer wachten?

Oefen de verkeersregels goed voordat je naar het CBR examen gaat. Verhoog je slagingskans met behulp van onze examentrainingen. Kies uit een oefenboek, een oefen cd-rom of oefen de theorie online. De oefenvragen worden op dezelfde manier aangeboden als op het echte examen. Zo weet je wat er tijdens het examen op je af komt.

Liever de voordelen van alle losse producten combineren? Bestel dan een compleet compleet theoriepakket. Daar zit alles in wat je nodig hebt om de theorie te halen.


Twijfel je welk product het beste bij je past? Laat je adviseren door onze klantenservice.
Bel 046 - 750 47 67 voor een vrijblijvend advies.