Profiteer nu! Tijdelijk 10% korting op alle producten

Profiteer nu! Tijdelijk 10% korting op alle producten

Alletheorieboeken.nl is compleet vernieuwd en dat willen we je laten weten ook!
Op elke bestelling profiteer je nu van 10% extra korting. De actie is tijdelijk dus wees er snel bij.

Al sinds 2008 een vertrouwde naam

We zijn al 7 jaren actief met ons aanbod theorieboeken, oefenboeken, examentrainingen, cd-roms en online leermiddelen voor haast alle soorten rijbewijzen. En binnenkort komen daar ook nog eens fietsboeken bij! 
Er bestaat geen uitgever van theoriemiddelen voor de verschillende rijbewijs categorieën die bij ons niet vertegenwoordigd is. Vekabest, Verjo, ANWB, Smit, Ondile, Ontwikkelcentrum. Ze zijn er allemaal. Mis je er nog eentje? Laat het ons dan weten en we gaan erachteraan.

Wat is er dan nieuw?

De webshop is helemaal vernieuwd. Zo is het nu veel makkelijker om met een smartphone bestellingen te doen. Daarnaast is de shop ook nóg veiliger geworden. Gebleven zijn de vertrouwde en deskundige klantenservice, de lage prijzen, de snelle leveringen, het uitgebreide aanbod en de gratis levering voor bestedingen vanaf € 25.  

Alletheorieboeken.nl wenst je veel succes bij het halen van je theorie-certificaat!

Alletheorieboeken.nl is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en voert het certificaat Thuiswinkel Waarborg. Dit houdt in dat je als consument vertrouwd zaken kunt doen met onze webshop.

 

This entry was posted in Blog On .