actie

Pakket Taxi Totaalpakket Falk Plan kaart van Nederland - Verjo

Niet op voorraad

€ 91,99

 • Vóór 23:59 uur besteld - dinsdag in huis.
 • Levering 6 dagen per week
 • Gratis thuisbezorgd
 • 14 dagen bedenktijd

Samenvatting

Het alles-in-1 Taxi pakket van Verjo! Dit uitgebreide theoriepakket voor de taxichauffeur van Verjo wordt geleverd met een drietal taxi theorieboeken en een gedetailleerde Falk kaart van Nederland. Twee boeken behandelen het taxi chauffeursdiploma, verdeeld over de onderdelen Taxi Vervoer en Taxi Verkeer. Het derde boek is een examentrainingsboek met 500 vragen.

 • Theorieboek Verkeer
 • Theorieboek Vervoer
 • Oefenboek 500 vragen
 • Falk Plan Routiq Maxi kaart van Nederland

Productbeschrijving

Waar mag u op rekenen met dit taxi theorie pakket


In de afgelopen jaren is de taxibranche sterk geprofessionaliseerd. Om het mooie beroep van taxichauffeur te mogen uitoefenen, dient u over een chauffeurskaart taxi te beschikken. Om deze kaart te kunnen bemachtigen, moet u eerst een taxi theorie- en praktijkexamen afleggen.


Theorieboek Taxi Verkeer


Dit boek legt op een heldere manier de verkeersregels uit aan de hand van tekst en beeld. Verder bevinden zich 200 studievragen in dit boek. De antwoorden zijn los bijgevoegd als antwoordset.


Theorieboek Taxi Vervoer


Het boek "Vervoer", gaat dieper in op specifieke aspecten van het taxi personenvervoer. Het is noodzakelijk dat u als taxichauffeur kennis hebt van de volgende zaken: -wetskennis -sociale vaardigheden -administratie -voertuigcontrole.
Deze aspecten zullen worden getoetst op het examen en worden in dit studieboek uiteengezet. Het boek bevat veel illustraties en kleurenfoto's ter ondersteuning van de tekst. In deze paperback bevinden zich verder 150 studievragen. Net zoals bij het boek "Verkeer", zijn de antwoorden los bijgevoegd. In dit taxiboek staat ook duidelijk uitgelegd wat de examen kandidaat moet kunnen op het praktijkexamen


Falk kaart van Nederland


De Routiq Maxi tab is de officiële kaart die wordt gebruikt tijdens de theorie-examens voor taxichauffeurs en wordt meegeleverd bij aankoop van dit pakket.


Goed om te weten


Het taxi theorie-examen en praktijkexamen aanvragen kan ook via Alletheorieboeken.nl. Deze examens kunnen overal in Nederland plaatsvinden.

Eigenschappen
Naam Pakket Taxi Totaalpakket Falk Plan kaart van Nederland - Verjo
Rijbewijs Taxipas
Samenstelling Boek - Oefenboek
Uitgever Verjo

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit

Klantenreviews

 • taxi pakket
  Review by Salim Aouninich / (Geplaatst op 10-03-2013)
  Zeer goeie theorie boeken waar alles tot in de puntjes duidelijk in staat verteld met een goeie indeling qua hoofdstukken.
  Perfecte examen boek met 500 vragen die ook kunnen voorkomen op het examen dus een goeie training boek.
 • Taxi Theorieboeken
  Review by Mohammed Aajoud / (Geplaatst op 04-11-2012)
  Ben erg tevreden met het product. De levertijd was supersnel mijn complimenten