actie

Pakket Taxi Combi Totaal 3x theorieboek 7 uur online + kaart

Op voorraad

€ 129,49

 • Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis
 • Levering 6 dagen per week
 • Gratis thuisbezorgd
 • 14 dagen bedenktijd

Samenvatting

In dit pakket hebben we de beste producten voor het halen van de taxipas voor u geselecteerd. Een onmisbaar pakket wanneer u voor het vak van taxichauffeur kiest. U hebt met dit pakket alles bij de hand om in no-time uw theoriecertificaat te halen

 • Theorieboek Verkeer
 • Theorieboek Vervoer
 • Extra oefenboek 500 vragen
 • 7 uur online examens oefenen
 • Falk Plan Routiq Maxi kaart van Nederland

Online inlogcode
De inlogcode voor dit product ontvangt u met het pakket nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

1 x Internet examentraining Taxi Vakbekwaamheid Theorie 7 uur - VTO   +€ 37,50
1 x Falk Plan Routiq Maxi kaart van Nederland   +€ 16,99
1 x Oefenboek Taxi Examentraining Chauffeurskaart - Verjo   +€ 25,00
1 x Theorieboek Taxi Vervoer chauffeurskaart - Verjo   +€ 25,00
1 x Theorieboek Taxi Verkeer chauffeurskaart - Verjo   +€ 25,00

* Verplichte velden

Gratis thuisbezorgd vanaf €25,-

Productbeschrijving

Alle onderdelen van het CCV taxi theorie-examen


Studieboek Verkeer


studeert u voor het halen van de chauffeurspas. Het boek dekt alle onderdelen die voor het halen van het CCV examen taxichauffeur belangrijk zijn. Dit zijn grofweg 3 onderdelen: -Mentaliteit (Gedrag) -Kunde (Vaardigheden) -Kennis
Per hoofdstuk volgen er een aantal studievragen. Wanneer u deze juist beantwoordt, hebt u de voorgaande theorie goed begrepen. Achter in het boek is een verkeersborden bijlage opgenomen.


Theorieboek Vervoer


is een praktische gids, opgebouwd uit 3 onderdelen die van belang zijn voor het halen van het CCV chauffeursdiploma. -Administratieve kennis en sociale -vaardigheden -Voertuigtechniek Praktijk Ook in dit boek wordt u tussendoor getoetst door de aanwezige studievragen. Maar liefst 500 vragen komt u in dit examen trainingboek tegen. De juiste antwoorden worden als bijlage meegeleverd. Met het doorlopen van de verschillende thema proefexamens krijgt u een goed gevoel hoe het er op het theorie-examen aan toe gaat.


Falke kaart van Nederland


Er wordt op het praktijkexamen van u verwacht dat u naar een onbekend adres kunt rijden met gebruikmaking van hulpmiddelen. Daar kan ook een wegenkaart onder vallen. Bij dit pakket wordt de Falke kaart van Nederland meegeleverd.


Online examentraining (vekabest)


Na het bestuderen van de theorie en het doorlopen van de examenvragen in het oefenboek, kunt u de puntjes op de i zetten door het online proefexamen af te leggen. U ontvangt een internetkaart met daarop een unieke code die maar liefst 7 uur toegang verschaft tot online examenoefeningen. Dit product maakt gebruik van een online inlogcode. Deze code wordt, na ontvangst van de volledige betaling, door ons per post aan u verzonden. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.


Goed om te weten


Het theorie- en praktijkexamen aanvragen kan via Alletheorieboeken.nl. Deze examens kunnen overal in Nederland plaatsvinden.

Eigenschappen
Naam Pakket Taxi Combi Totaal 3x theorieboek 7 uur online + kaart
Rijbewijs Taxipas
Samenstelling Boek - Online
Uitgever Verjo

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit

Klantenreviews

 • Prijs/kwaliteit
  Taxi boek
  Review by Max / (Geplaatst op 27-01-2018)
  Ok