actie

Pakket Motor Theorieboek en Examentraining cd-rom - Verjo

Niet op voorraad

€ 42,20

 • Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis
 • Levering 6 dagen per week
 • Gratis thuisbezorgd
 • 14 dagen bedenktijd

Samenvatting

Wanneer je zeker wilt slagen voor je motor theorie examen, haal dan dit populaire studiepakket van Verjo in huis. Het bestaat uit een theorieboek en een cd-rom met examenvragen die je kunt oefenen. De cd-rom is geschikt voor PC.
Op deze cd-rom tref je 6 examentrainingen met elk 50 vragen en een bordentraining met 50 vragen aan. Je krijgt meteen een terugkoppeling van de resultaten

Opmerkingen
Indien de verzegeling van de cd-rom is verbroken, kunnen wij het product niet retour nemen.

Productbeschrijving
Dit theorieboek voert je stapsgewijs langs alle aspecten die van belang zijn om te weten wanneer je je motor theorie-examen wilt halen. Heel goed aan dit theorieboek is hoe het theorie en praktijk samenbrengt. Steunkleuren zorgen ervoor dat je eenvoudig onderscheid kunt maken tussen hoofdregels of samenvattingen. Kleurenfoto’s en illustraties zorgen voor de nodige afwisseling en ondersteuning van de tekst.

Naast de gebruikelijke zaken zoals de verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning, wordt in dit Verjo boek ook aandacht besteedt aan specifieke onderdelen van het motorrijden. Denk aan het rijden met een aanhangwagen of het rijden met een zijspan. Voor een optimale voorbereiding op het CBR theorie-examen kun je niet zonder dit boek!

De cd-rom met examentrainingen is geheel afgestemd op het huidige theorie-examen en bestaat uit ja/nee-vragen, abc-vragen of open vragen. Het is net alsof je het echte CBR examen maakt. Test je kennis met 6 examentrainingen en 1 bordentraining met in totaal 350 vragen. Vragen die je niet correct hebt beantwoordt kun je achteraf bekijken. Het programma geeft dan meteen het correcte antwoord en de motivatie ervan.
Eigenschappen
Naam Pakket Motor Theorieboek en Examentraining cd-rom - Verjo
Rijbewijs Motorrijbewijs
Samenstelling Boek - CD-Rom
Uitgever Verjo

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit

Klantenreviews

 • Pakket Motor Theorieboek en Examentraining cd-rom van Verjo
  Review by Jay / (Geplaatst op 12-06-2016)
  Het boek leest erg gemakkelijk en bevat praktische voorbeelden, waardoor je het stof moeiteloos begrijpt. Her en der wat taalfouten en 1 uitspraak die elders in het boek tegengesproken wordt. Voor de rest een compleet pakket dat aan te raden is
 • Zeer handig
  Review by Peter Reniers / (Geplaatst op 19-07-2012)
  De CD is bijzonder handig bij het leren van je motor theorie, het test je kennis zeer goed voordat je op moet in het echt!