Online

Pakket Auto 3-D Online theorie opleiding

Op voorraad

€ 49,95

Samenvatting

  • Complete laatste nieuwe e-learning van 2020, visueel weergegeven
  • 3D animaties ondersteund door gesproken tekst
  • Duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten

Gratis thuisbezorgd vanaf €35,-

Productbeschrijving

Online leren en realistisch oefenen

Je hebt 4 maanden toegang tot de online omgeving. We presenteren de vragen in de proefexamens net zoals in de nieuwste CBR-examens, zodat je de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is.


Opbouw CBR-proefexamens

De oefenexamens bestaan uit 25 vragen gevaarherkenning (waarvan je er 13 goed moet hebben) en 30 wet- en regelkennisvragen, aangevuld met 10 inzichtsvragen. Van die laatste 40 moet je er 35 goed hebben. De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag. Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is. Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!


Autorijden in de praktijk

Als je met je praktijklessen aan de slag bent, leer je veel meer dan alleen het bedienen van de auto. D3e module praktijkbegeleiding ondersteunt dat: je krijgt stap voor stap de belangrijkse aspecten van het autorijden nogmaals uitgelegd aan de hand van 3D-animaties. Bovendien krijg je alle bijzondere verrichtingen zoals je die op je tussentijdse toets of tijdens je rij-examen moet uitvoeren, stap voor stap te zien, compleet met uitleg.


Systeemeisen

Voor dit product is een permanente breedband internetverbinding vereist! 3D theorie is een webbased leeromgeving en is zonder een internverbinding niet te gebruiken. Het gebruik van meerdere apparaten op een draadloos netwerk kan de prestaties van 3D theorie nadelig beïnvloeden.

Eigenschappen
Naam Pakket Auto 3-D Online theorie opleiding
Product Label Online
Rijbewijs Autorijbewijs
Samenstelling Online cursus
Uitgever Smit
ISBN 978-90-72967-435

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit