Online

Pakket Auto 3-D Online theorie opleiding

Op voorraad

€ 49,95

Samenvatting

De theorie in deze online cursus bestaat uit honderden 3D animaties, waarbij een stem de uitleg geeft. Er wordt visueel weergegeven wat de wetteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten die je bij het filmpje hoort, nog een keer op je gemak doorlezen.

Voordelen:
• Complete e-learning
• 3D animaties ondersteund door gesproken tekst
• Tekst ook na te lezen
• Na activering 4 maanden geldig

Online inlogcode
De inlogcode voor dit product ontvang je met het pakket per post nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

Gratis thuisbezorgd vanaf €25,-

Productbeschrijving
We presenteren de vragen in de proefexamens net zoals in de nieuwste CBR-examens, zodat je de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is.

De beste manier om te oefenen
De oefenexamens bestaan uit 25 vragen gevaarherkenning (waarvan je er 13 goed moet hebben) en 30 wet- en regelkennisvragen, aangevuld met 10 inzichtsvragen. Van die laatste 40 moet je er 35 goed hebben. De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag. Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is. Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!

Autorijden in de praktijk
Als je met je praktijklessen aan de slag bent, leer je veel meer dan alleen het bedienen van de auto. D3e module praktijkbegeleiding ondersteunt dat: je krijgt stap voor stap de belangrijkse aspecten van het autorijden nogmaals uitgelegd aan de hand van 3D-animaties. Bovendien krijg je alle bijzondere verrichtingen zoals je die op je tussentijdse toets of tijdens je rij-examen moet uitvoeren, stap voor stap te zien, compleet met uitleg.

Systeemeisen:
Voor dit product is een permanente breedband internetverbinding vereist! 3D theorie is een webbased leeromgeving en is zonder een internverbinding niet te gebruiken. Het gebruik van meerdere apparaten op een draadloos netwerk kan de prestaties van 3D theorie nadelig beïnvloeden.

Het product is na activering 4 maanden te gebruiken!
Eigenschappen
Naam Pakket Auto 3-D Online theorie opleiding
Product Label Online
Rijbewijs Autorijbewijs
Samenstelling Online cursus
Uitgever Smit
ISBN 978-90-72967-435

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit