Meest verkochte boeken November 2019

De top 3 meest gewilde boeken van November 2019. Geef ook eens cadeau! De top 1 zorgt voor alles behalve saai leren!

Nummer 1: Alles-in-1 pakket

Tijdelijk € 25! Normale prijs van dit pakket is € 49.95, de prijs voor vergelijkbaar studiemateriaal komt boven de € 70 uit. Niet raar dat dit pakket het meest wordt verkocht!

De Online leeromgeving om te leren en te oefenen is altijd up-to-date. Het theorieboek is handig in gebruik en biedt jou verdieping.

> Ja, ik wil dit Alles-in-1 Auto Theoriepakket

Nummer 2: Taxi theorieboek

De prijs van dit boek bedraagt € 37.50. Alle theorie die nodig is voor het taxi theorie-examen bevat dit boek. Je leert makkelijk door afbeeldingen, cartoons en handige overzichten die het boek bevat. Uiteraard bieden we enkel de nieuwste uitgave aan, deze editie is uitgegeven in de zomer van 2019.

> Ja, ik wil dit taxi theorieboek van VTO

Nummer 3: Auto theorieboek

Een scherp geprijsd theorieboek dat slechts € 19.95 kost. De theorie in dit boek wordt helder en duidelijk uitgelegd, de combinatie theorie met veel plaatjes leert makkelijk en snel en het boek staat vol praktische tips. Last but not least... het wordt uitgegeven door de ANWB. We merken dat dit veel vertrouwen geeft, de zekerheid biedt dat het boek wel goed moet zijn en de laatste theoriewijzigingen bevat. Dat snappen we dat je dat gevoel hier meer bij hebt. Maar bij Alletheorieboeken bieden we alleen maar boeken aan met de allerlaatste versie/ theorie.

> Ja, ik wil dit auto theorieboek van de ANWB!

This entry was posted in Blog On .