23%
korting

Boek + 5 uur Hi-Speed CBR Online Auto Theorie Cursus

Op voorraad

€ 45,96

  • Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Levering 6 dagen per week
  • Thuisbezorgd voor € 2,45
  • 14 dagen bedenktijd

Samenvatting

  • 5 uur online examentraining
  • 3 maanden onbeperkt toegang online leren
  • Inclusief theorieboek

1 x Theorieboek Auto Rijbewijs B - Verkeersregels - Vekabest   +€ 20,30
1 x 5 uur Hi-Speed CBR Online de auto theorie leren - Vekabest   +€ 25,66

* Verplichte velden

Gratis thuisbezorgd vanaf €35,-

Productbeschrijving

Hoe werkt Hi-Speed CBR Theorie?

Hi-Speed Theorie of Speedtheorie is een revolutionaire nieuwe benadering van het aanbieden van de lesstof voor het auto theorie examen. Deze theorieles op internet, bestaat uit 14 korte modules die je elk binnen ongeveer 10 minuten kunt afwerken. De software hanteert daarbij de een visuele aanpak. Op deze manier is de lesstof voor iedereen sneller te begrijpen.

En daarom heet het Hi-Speed

Het doorlopen van alle modules en oefenvragen neemt iets meer dan 3 uur in beslag. Dus 3 maanden toegang om online te leren is zeker voldoende! Zodra je denkt genoeg geleerd te hebben, kun je beginnen aan de online oefenexamens. Dit pakket bevat 5 uur online oefenen. De oefenexamens zijn speciaal samengesteld uit gangbare en wat moeilijkere examenvragen.

Theorieboek Verkeersregels

Het bijgeleverde theorieboek voert je op een comfortabele en stapsgewijze manier langs alle onderwerpen die belangrijk zijn voor het CBR theorie-examen. Gevaarherkenning, de verkeersregels en verkeersinzicht, het komt allemaal aan bod. Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, staat het boek vol met kleurenfoto’s en illustraties ter verduidelijking en ondersteuning van de tekst. Zo wordt leren voor het examen nooit saai en blijft de lesstof beter hangen! Het boek zorgt voor juist die extra diepgang waardoor je net wat beter voorbereidt bent op het examen. Al meer dan 3,8 miljoen geslaagden gingen jou voor!

Online inlogcode

De inlogcode voor dit product ontvang je per e-mail. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.
Eigenschappen
Naam Boek + 5 uur Hi-Speed CBR Online Auto Theorie Cursus
Product Label Nieuw
Rijbewijs Autorijbewijs
Samenstelling Boek - Online
Uitgever Vekabest

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit