Gratis uitleg nodig over de auto theorie? Volg de webinar 3 juli!

Ben je aan het leren voor het auto theorie-examen? Of heb je al een tijdje je rijbewijs maar wil je je kennis een beetje opfrissen? Dan komt onze webinar precies op tijd!

De webinar wordt gegeven door auto rij-instructeur en theoriedocent Theo van Osseforth Opleidingen, een grote rij- en beroepsopleider in Limburg. Theo legt in 30 minuten een belangrijke verkeersregels uit en behandelt verkeerssituaties. Wil je deelnemen? Schrijf je dan in en volg online deze nuttige webinar.

Onderwerpen webinar

Tijdens de 30 minuten durende webinar geeft Theo je meerdere tips en tricks. Omdat de auto theorie die je moet kennen voor het auto theorie-examen veel stof bevat is het onmogelijk voor Theo om alle theoriestof te behandelen. Daarom heeft Theo speciaal voor deze webinar drie onderwerpen gekozen en geeft hij je hier alle informatie over:

  1. Militaire colonne
  2. Snelheid en volgafstand
  3. Wegmarkering

Bekijk de webinar op je tablet of laptop

De webinar is een theorieles die je kunt volgen via internet. Je kunt je hiervoor inschrijven. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin een link opgenomen. Op 3 juli precies om 16:00 uur begint de webinar. Dus log iets eerder in, klik op de link in de bevestigingsmail, dan weet je zeker dat je de webinar helemaal kunt volgen!

This entry was posted in Blog On .