Feestdagen 2019

Feestdagen 2019

Kerstdagen komen eraan, oud op nieuw volgende week... Feestdagen zijn drukke dagen maar ook heel gezellig. De tip die wij je willen meegeven is Relax en Geniet.

Iedereen is (gelukkig) anders

Niet iedereen is hetzelfde, niet iedereen leert hetzelfde dus ook niet iedereen geniet van hetzelfde en iedereen besteed zijn vrije tijd anders. Juist omdat we het constant druk hebben op het werk en privé én er maar weinig momenten in het jaar zijn dat we met zijn allen "vrij" zijn, (zoals met de feestdagen), voel je dan niet verplicht om iets te doen wat je eigenlijk niet zo ziet zitten. Handel niet naar verplichting maar naar datgene wat goed voelt voor jou! Er moet namelijk ook een tijd zijn voor jou om je op te laden, om te relaxen en te genieten. Zo start je het nieuwe jaar weer helemaal fris en treed je het open tegemoet. Jij bent hartstikke belangrijk!

Doelen stellen voor 2020

Het jaar 2020 wordt een mooi jaar! Hoe ik dat weet? Omdat je nu, nog in het oude jaar, je wensen en doelen op een rijtje kan zetten. Het jaar 2020 is nog niet begonnen en dus blanco. Nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen allemaal bereikbaar en dus grijpbaar. Met doelen opstellen geef je richting en doelen behalen geeft een goed gevoel, dus gewoon doen! Bedenk wat je zou willen bereiken en schrijf het op. Als iets je tegenhoudt om een doel te bereiken onderzoek dan of je die belemmering kunt weghalen. Zo ja, voeg toe aan je To do lijst van 2020.

Was je bijvoorbeeld altijd al van plan om het motorrijbewijs te halen? Maar iets houd je tegen? Bekijk nu wat de belemmering is, kun je het weghalen? Dan stel het "Motorrijbewijs halen" op als doel voor 2020. En je weet natuurlijk ook waar je het studiemateriaal hiervoor moet aanschaffen, hier op Alletheorieboeken.nl :-)

> Studiemateriaal voor het motorrijbewijs

Alletheorieboeken.nl wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2020!

This entry was posted in Blog On .