,

Theorieboek Vrachtauto ADR Certificaat basis + tank – VTO

Availability:

Out of stock


  • Theorie ADR basis + tank specialisatie
  • Met online vragen!
  • Bevat meest recente theorie

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

ADR basis + tank theorieboek voor vrachtwagenchauffeurs

In dit theorieboek wordt zo eenvoudig mogelijk beschreven wat je als chauffeur moet weten om het ADR-certifcaat te behalen. Daarbij worden alle onderwerpen behandeld die je dien te kennen voor het examen, zoals de basis en specialisatie tank. Veiligheid staat centraal in dit theorieboek. Het is namelijk van groot belang dat de chauffeur, die belast wordt met het vervoeren van gevaarlijke stoffen, weet wat hij/zij moet doen – en soms juist niet moet doen (als het bijvoorbeeld misgaat).

Haal het ADR-certificaat + tank met dit VTO theorieboek

Er zijn een groot aantal nationale én internationale regels opgesteld om gevaarlijke stoffen veilig te kunnen vervoeren. Dit boek helpt je op weg naar jouw ADR Basis certificaat + tank specialisatie.

Het ADR-certificaat wordt in 14 hoofdstukken behandeld met behulp van diverse opsommingen, full colour foto’s en afbeeldingen. De ADR-specialisisatie Tank wordt behandeld in 4 hoofdstukken, ook met behulp van beeldmateriaal en opsommingen. Dit maakt het makkelijker om de theorie te leren.

Online oefenvragen

Je ontvangt een online code waarmee je maximaal 30 dagen toegang krijgt tot de examentraining. Deze training is altijd actueel. Je kunt in totaal 160 vragen oefenen.

SKU: ATBNCVT0104 Categories: ,

Based on 0 reviews

5.0 overall
0
0
0
0
0

Show reviews in all languages (5)

Be the first to review “Theorieboek Vrachtauto ADR Certificaat basis + tank – VTO”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart
Open chat