,

Theorieboek Logistiek VCA-Vol operationeel leidinggevende – Ondile

Availability:

Out of stock


Bent u operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan moet u het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) hebben.

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Dit diploma toont aan dat je veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van jezelf en de medewerkers waaraan je leidinggeeft.

Waarom?
Jouw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VOL-VCA diploma op zak weet je aan welke eisen jij en de operationele medewerkers waaraan je leidinggeeft moeten voldoen.

Wat houdt VOL-VCA in?
De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificering, bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxvergaderingen.

Geaccepteerde kwalificaties
Voor VOL-VCA geldt dat Belgische en Duitse certificaten, diploma’s of attesten met het VCA- of SCC-woord-beeldmerk als gelijkwaardig geaccepteerd worden. Iemand met een MVK- of HVK-diploma is vrijgesteld van VOL-VCA op voorwaarde dat hij het vak praktiseert.

SKU: ATBNVCON0103 Categories: ,

Based on 0 reviews

5.0 overall
0
0
0
0
0

Show reviews in all languages (1)

Be the first to review “Theorieboek Logistiek VCA-Vol operationeel leidinggevende – Ondile”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart
Open chat