, , , , ,

Scooter Theoriepakket met Theorieboek en 3 maanden online leren en 5 uur examens oefenen Rijbewijs AM – Alletheorieboeken

Availability:

Out of stock


  • Allernieuwste boek, slaag in 2021 voor de scherpste prijs!
  • 3 maanden onbeperkt online scooter theorie oefenen
  • 5 uur CBR examenvragen oefenen
  • De beste voorbereiding op je examen door de combinatie van boek + online
  • Meteen je kennis toetsen met jouw unieke online login code achterop je boek

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Het allernieuwste scooter theoriepakket!

Het theorieboek Rijbewijs AM bevat alle lesstof voor het behalen van het theoriecertificaat. Om de theorie nog begrijpelijker te maken, is het boek voorzien van een heldere uitleg, voldoende commentaar, 3D-illustraties en veel kleurenfoto’s. Zodra je de theorie begrijpt, kun je jouw kennis meteen toetsen met de online oefenexamens.

Het scooter theorie pakket dat je moet aanschaffen

Met deze combinatie van scooter theorieboek en optimale online mogelijkheden haal je heel veel waar voor je geld in huis. In deze bundel hebben we al onze ervaringen met examenkandidaten zoals jij samengebracht. Alles wat je moet weten om snel je theoriecertificaat te halen komt voorbij. Van de noodzakelijke verkeersregels en verkeersborden tot en met het onderdeel gevaarherkenning.

Online leren

Bij het boek ontvang je een online code met toegang tot 3 maanden interactieve e-learning. Dus niet alleen leren uit een boek, maar je gaat ook achter de computer aan de slag.

Realistische online CBR oefenexamens

De online code geeft ook 5 uur toegang tot oefenexamens. Je toetst jouw kennis van de auto theorie en je ziet direct het resultaat! De vragen geven een nauwkeurig beeld van het CBR examen. De vraagstelling, de foto’s de animaties en de wijze waarop de vragen gesteld worden zijn een exacte kopie van het originele CBR theorie-examen.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Scooter Theoriepakket met Theorieboek en 3 maanden online leren en 5 uur examens oefenen Rijbewijs AM – Alletheorieboeken”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart
Open chat