,

Personenauto Theorieboek Wegwijzer in het verkeer met vragen Rijbewijs B – Verjo

Availability:

Out of stock


  • Geschikt voor CBR-examen 2021
  • Beschrijft theorie, praktijk en verkeersinzicht
  • Ruim 270 oefenvragen, met verkeersbordenoverzicht
  • Dit theorieboek van Verjo is een van de best verkochte theorieboeken van Nederland!

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Slaag voor je auto theorie-examen!

Het boek sluit naadloos aan op de vragen die je bij een theorie examen B kunt verwachten. Het boek is een drie eenheid voor de B opleiding en bestaat uit theorie, praktijk en verkeersinzicht. In het studieboek leer je de vereiste kennis van de verkeersregels en het daarbij behorende verkeersinzicht. Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie examen, en je kennis van een geleerd hoofdstuk te toetsen, zijn aan dit theorie boek ruim 270 oefenvragen toegevoegd. Deze vragen staan keurig gerangschikt per onderwerp.

3D-animaties, goede visuele ondersteuning

3D-animaties geven jou een duidelijk en realistisch beeld van verschillende verkeerssituaties. Zo ben je goed voorbereid op het theorie-exmamen en doe je er je voordeel mee tijdens de rijlessen! Via de QR-code in het boek heb je toegang tot verschillende animaties.

In het boek vind je ook veel kleurenfoto’s en illustraties. Deze zorgen voor extra ondersteuning van de geschreven tekst. Optisch heb je veel houvast aan de steunkleuren die door het hele boek gebruikt zijn. Op deze manier kun je gemakkelijk hoofdregels en samenvattingen van elkaar scheiden. Achterin het boek tref je een handig verkeersborden overzicht aan.

Alles wat je nodig hebt om te slagen

In dit 242 pagina’s tellende theorieboek staat alle informatie die je nodig hebt om te kunnen slagen voor je CBR theorie examen. De boeken van Verjo staan erom bekend dat ze zeer goed aansluiten bij de examenvragen die op het CBR examen gevraagd worden. In dit theorieboek word je letterlijk wegwijs gemaakt in het verkeer. Je leert de vereiste verkeersregels en maakt kennis met het daarbij behorende verkeersinzicht.

Naast het kennen en kunnen toepassen van de verkeersregels is het immers van groot belang dat je verkeerssituaties leert voorspellen. Bovendien moet je rekening houden met het gedrag van anderen in het verkeer. Dit verkeersinzicht wordt bevraagd bij je CBR theorie examen. Daarnaast is het verkeersinzicht van groot belang bij je praktijkrijlessen, het praktijkexamen en niet op de minste plaats, de tijd nadat je geslaagd bent.

Maar liefst 270 oefenvragen

In dit boek staan maar liefst 270 oefenvragen. Deze vragen zijn per categorie verdeeld over de verschillende hoofdstukken in dit boek. Op deze manier kun je meteen checken of je de theorie hebt begrepen. Indien dit niet het geval is, kun je gemakkelijk terug naar de lesstof. De juiste antwoorden op de studievragen worden als losse bijlage toegevoegd.

SKU: ATBNBVE0102 Categories: ,

Based on 0 reviews

5.0 overall
0
0
0
0
0

Show reviews in all languages (4)

Be the first to review “Personenauto Theorieboek Wegwijzer in het verkeer met vragen Rijbewijs B – Verjo”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart
Open chat