,

Pakket Zelfstudie Camper C1 3x theorieboek en 21 uur online – VTO

Availability:

Out of stock


 • Zelfstudiepakket
 • 3 echte theorieboeken
 • Gratis e-book toegang van de theorieboeken
 • In totaal 21 uren internetexamentraining

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Hèt Zelfstudie Theoriepakket voor de camperbestuurder

Dit pakket is een uitstekende voorbereiding op het examen door de combinatie van theorieboeken, de bijbehorende e-books en uitgebreide examentrainingen via internet. In de theorieboeken wordt de benodigde theorie voor het afleggen van de theorie-examens uitgebreid besproken en met de online examentraining kun je direct testen of je over genoeg kennis beschikt om aan het examen te beginnen.

Wil je jouw camperrijbewijs C1 halen en ben je van plan om minder dan 12 uur per week met de camper te rijden? Met dit zelfstudiepakket kun je de bijbehorende theorie eenvoudig thuis bestuderen. Bij aanschaf van deze 3 boeken ontvang je een inlogcode voor de digitale leeromgeving. De code geeft je 3 x 7 uur toegang tot de internetexamentrainingen, behorend bij de boeken. Daarnaast ontvang je maar liefst 6 maanden toegang tot de e-book uitgaven.

Welke theorieboeken ontvang je?

Dit zelfstudiepakket bestaat uit de volgende uitgaven:

 1. Verkeersregels en verkeersborden voor vrachtauto en bus (164 pag.)
  Dit boek gaat ervan uit dat je al jaren autorijdt en confronteert je met de regels in direct herkenbare situaties. Goed lezen is voldoende om je kennis en ervaring weer op examenniveau te krijgen.
 2. Techniek voor vrachtauto en bus (120 pag.)
  Dit boek valt je niet lastig met details die het CBR/CCV je ook niet gaat vragen. De overige informatie betreft kennis die je veel geld bespaart tijdens een 3000 km lange campervakantie.
 3. Administratie voor vrachtauto (goederenvervoer) (208 pag.)
  Wanneer formulieren, cijfers, vergunningen, ontheffingen en bonnetjes op elkaar gaan lijken, raak je het overzicht kwijt en ontstaat er rompslomp. Met dit boek leer je verschillende zaken van elkaar onderscheiden.

Online inlogcode

Je ontvangt 1 unieke inlogcode voor alle 3 de online examentrainingen. Je ontvangt de code op de kaart die met het pakket wordt meegestuurd. De boeken en kaart met online code worden verzonden zodra we de volledige betaling hebben ontvangen en verwerkt. Let op: de inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

SKU: ATBNC1VT05011 Categories: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pakket Zelfstudie Camper C1 3x theorieboek en 21 uur online – VTO”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart