,

Pakket Taxi Totaalpakket Falk Plan kaart van Nederland – Verjo

(5 customer reviews)
Availability:

Out of stock


Het alles-in-1 Taxi pakket van Verjo! Dit uitgebreide theoriepakket voor de taxichauffeur van Verjo wordt geleverd met een drietal taxi theorieboeken en een gedetailleerde Falk kaart van Nederland. Twee boeken behandelen het taxi chauffeursdiploma, verdeeld over de onderdelen Taxi Vervoer en Taxi Verkeer. Het derde boek is een examentrainingsboek met 500 vragen.

  • Theorieboek Verkeer
  • Theorieboek Vervoer
  • Oefenboek 500 vragen
  • Falk Plan Routiq Maxi kaart van Nederland

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Waar mag je op rekenen met dit taxi theorie pakket?

In de afgelopen jaren is de taxibranche sterk geprofessionaliseerd. Om het mooie beroep van taxichauffeur te mogen uitoefenen, dien je over een chauffeurskaart taxi te beschikken. Hiervoor moet je eerst een taxi theorie- en praktijkexamen afleggen.

Theorieboek Taxi Verkeer

Dit boek legt op een heldere manier de verkeersregels uit aan de hand van tekst en beeld. Daarnaast zijn 200 studievragen opgenomen in dit boek, waarvan de antwoorden los zijn toegevoegd op een antwoordenset.

Theorieboek Taxi Vervoer

Het boek Vervoer, gaat dieper in op specifieke aspecten van het taxi personenvervoer. Het is noodzakelijk dat je als taxichauffeur kennis hebt van de volgende zaken: -wetskennis -sociale vaardigheden -administratie -voertuigcontrole.
Deze aspecten zullen worden getoetst op het examen en worden in dit studieboek uiteengezet. Het boek bevat veel illustraties en kleurenfoto’s ter ondersteuning van de tekst. In deze paperback bevinden zich verder 150 studievragen. Net zoals bij het boek Verkeer, zijn de antwoorden los bijgevoegd. In dit taxiboek staat ook duidelijk uitgelegd wat je als examenkandidaat moet kunnen op het praktijkexamen

Falk kaart van Nederland

De Routiq Maxi tab is de officiële kaart die wordt gebruikt tijdens de theorie-examens voor taxichauffeurs en wordt meegeleverd bij aankoop van dit pakket.

Goed om te weten

Het taxi theorie-examen en praktijkexamen aanvragen kan ook via Alletheorieboeken.nl. Deze examens kunnen overal in Nederland plaatsvinden.

SKU: ATBNTXVE0501 Categories: ,
Weight 13.760 kg
Naam

Pakket Taxi Totaalpakket Falk Plan kaart van Nederland – Verjo

Rijbewijs

Taxi pass

Uitgever

Verjo

Soort product

Book – Exercise book

Language

Dutch

Based on 5 reviews

5.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pakket Taxi Totaalpakket Falk Plan kaart van Nederland – Verjo”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart