,

Pakket Taxi Combi Totaal 3x theorieboek 7 uur online + kaart

Availability:

Out of stock


In dit pakket hebben we de beste producten voor het halen van de taxipas voor u geselecteerd. Een onmisbaar pakket wanneer u voor het vak van taxichauffeur kiest. U hebt met dit pakket alles bij de hand om in no-time uw theoriecertificaat te halen

  • Theorieboek Verkeer
  • Theorieboek Vervoer
  • Extra oefenboek 500 vragen
  • 7 uur online examens oefenen

Online inlogcode
De inlogcode voor dit product ontvangt u met het pakket nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Alle onderdelen van het CCV taxi theorie-examen

Studieboek Verkeer

Studeren voor het halen van de chauffeurspas? Dit boek dekt alle onderdelen die voor het halen van het CCV-examen taxichauffeur belangrijk zijn. Dit zijn grofweg 3 onderdelen: -Mentaliteit (Gedrag) -Kunde (Vaardigheden) -Kennis
Per hoofdstuk volgen er een aantal studievragen. Wanneer je deze juist beantwoordt, heb je de voorgaande theorie goed begrepen. Achter in het boek is een verkeersborden bijlage opgenomen.

Theorieboek Vervoer

Dit is een praktische gids, opgebouwd uit 3 onderdelen die van belang zijn voor het halen van het CCV chauffeursdiploma. -Administratieve kennis en sociale -vaardigheden -Voertuigtechniek Praktijk. In dit boek wordt tussendoor ook de stof getoetst met behulp van maar liefst 500 studievragen. De juiste antwoorden worden als bijlage meegeleverd. Met het doorlopen van de verschillende thema proefexamens krijg je een goed gevoel hoe het er op het theorie-examen aan toe gaat.

Online examentraining (vekabest)

Na het bestuderen van de theorie en het doorlopen van de examenvragen in het oefenboek, kun je de puntjes op de ‘i’ zetten door het online proefexamen af te leggen. Je ontvangt een internetkaart met daarop een unieke code die maar liefst 7 uur toegang verschaft tot online examenoefeningen. Dit product maakt gebruik van een online inlogcode. Deze code wordt, na ontvangst van de volledige betaling, door ons per post verzonden. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

Goed om te weten

Het theorie- en praktijkexamen aanvragen kan via Alletheorieboeken.nl. Deze examens kunnen overal in Nederland plaatsvinden.

SKU: ATBNTXVE0502 Categories: ,

Based on 0 reviews

5.0 overall
0
0
0
0
0

Show reviews in all languages (1)

Be the first to review “Pakket Taxi Combi Totaal 3x theorieboek 7 uur online + kaart”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart