, , ,

Pakket Motor Theorieboek en Examentraining oefenboek Rijbewijs A – Verjo

Availability:

Out of stock


  • Sluit 100% aan op behoefte van de aankomend examenkandidaat voor de motor theorie
  • Pakket bevat theorieboek en oefenboek
  • Theorieboek bevat 200 studievragen en het oefenboek is gevuld met 400 vragen en examentrainingen

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Pakket voldoet aan jouw verwachting!

Dit theoriepakket bevat een uitgebreid theorieboek en oefenboek. Beide boeken zijn helemaal up-to-date. Ze zijn in het voorjaar van 2020 gedrukt. Een totaalpakket voor een goeie prijs!

Theorieboek motor met oefenvragen en bordenoverzicht

Met dit theorieboek word je stap voor stap wegwijs gemaakt in de verkeersregels die gelden voor de motorfiets en hoe je deze in de praktijk dient toe te passen. Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels, samenvattingen en de praktijk. Ook worden specifieke onderdelen, uniek voor het rijden met een motorfiets, uitvoerig behandeld. Als extra is het rijden met aanhangwagen en/of zijspan en het rijden in groepsverband toegevoegd. Het boek staat boordevol foto’s, tekeningen, cartoons en bevat bovendien ruim 200 studievragen. De studievragen zijn verdeeld over de hoofdstukken en maken het bestuderen van de lesstof makkelijker. Het zijn andere vragen dan die in het vragenboek. De antwoorden zijn los toegevoegd.

Examentrainingsboek auto

Het examentrainingsboek bevat maar liefst 400 vragen voor de motorfiets verdeeld over 7 motor examentrainingen en 1 bordentraining. Elke training bevat in totaal 50 vragen. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van de manier van examineren bij het CBR. Elke examentraining is een ideale mix van ja/nee, abc- en invulvragen. Na elke examentraining is een tabel opgenomen waar je kunt zien in welke hoofdstukken van het theorieboek de lesstof van een vraag behandeld wordt. Extra handig: om het nakijken makkelijker te maken zijn de antwoorden en de uitleg los toegevoegd.

SKU: ATBNAVE0502 Categories: , , ,

Based on 0 reviews

5.0 overall
0
0
0
0
0

Show reviews in all languages (3)

Be the first to review “Pakket Motor Theorieboek en Examentraining oefenboek Rijbewijs A – Verjo”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart
Open chat