,

Multimedia Zelfstudie Camper C1 3x theorieboek, multimedia en 21 uur online examentrainingen – VTO

Availability:

Out of stock


 • Drie echte theorieboeken
 • Toegang tot e-boeken en multimedia
 • Totaal 21 uren internetexamentraining

Online inlogcode kan niet worden geretourneerd.

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Hèt Zelfstudie Theoriepakket voor de camperbestuurder

Dit pakket is een uitstekende voorbereiding op het examen, door de combinatie van theorieboeken, de bijbehorende e-books, multimediale toegang en uitgebreide examentrainingen via internet. In de theorieboeken wordt de benodigde theorie voor het afleggen van de theorie-examens uitgebreid besproken. Het leren van de theorie wordt makkelijker gemaakt aan de hand van 3D-animaties en filmpjes via multimediale toegang. Met de online examentraining kun je direct testen of je over genoeg kennis beschikt om met het examen te beginnen.

De filmpjes zijn te vinden in het gedeelte ‘e-books/digitale boeken’. Hier vind je afbeeldingen met een pijltje. Als je daar op klikt, start het filmpje.

Verdieping met echte theorieboeken

Dit multimedia zelfstudiepakket bestaat uit de volgende uitgaven:

 1. Verkeersregels en verkeersborden voor vrachtauto en bus (164 pag.)
  Dit boek gaat ervan uit dat je al jaren autorijdt en confronteert je met de regels in direct herkenbare situaties. Goed lezen is voldoende om jouw kennis en ervaring weer op examenniveau te krijgen.
 2. Techniek voor vrachtauto en bus (120 pag.)
  Dit boek valt je niet lastig met details die het CBR/CCV ook niet gaat vragen. De overige informatie betreft kennis die je veel geld bespaart tijdens een 3000 km lange campervakantie.
 3. Administratie voor vrachtauto (goederenvervoer) (208 pag)
  Wanneer formulieren, cijfers, vergunningen, ontheffingen en bonnetjes op elkaar gaan lijken, raak je het overzicht kwijt en ontstaat er rompslomp. Met dit boek leer je verschillende zaken van elkaar onderscheiden.

Online inlogcode

Je ontvangt 1 unieke inlogcode voor alle 3 de online examentrainingen. Je ontvangt de code op de kaart die met het pakket wordt meegestuurd. De boeken en kaart met online code worden verzonden zodra we de volledige betaling hebben ontvangen en verwerkt. Let op: de inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

SKU: ATBNC1VT05012 Categories: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Multimedia Zelfstudie Camper C1 3x theorieboek, multimedia en 21 uur online examentrainingen – VTO”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart