-18%
, , , ,

Motor Online theoriecursus Hi-speed met 5 uur online oefenen Rijbewijs A – Vekabest

Availability:

Out of stock


  • Binnen een paar uur theorie leren
  • 3 maanden onbeperkt toegang
  • Inclusief 5 uur examentraining

Het leren van de motortheorie met Hi-Speed ofwel Speedtheorie speelt in op de behoefte van de moderne leerling om via internet te leren en oefenen. Met dit product ben je binnen een paar uur op de hoogte van de actuele motorfiets theorie. Voor meer diepgang kun je er het theorieboek Verkeersregels bij nemen. Al meer dan 3,5 miljoen geslaagden!

Online inlogcode
De inlogcode voor dit product ontvang je per e-mail nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt. Geen e-mail ontvangen? Check of het bericht in de spam terecht is gekomen. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Hoe werkt Speedtheorie?

Speedtheorie is een revolutionaire nieuwe benadering van het aanbieden van de lesstof voor het motor theorie examen. Deze theorieles op internet bestaat uit 14 korte modules die je elk binnen ongeveer 10 minuten kunt afronden. De software hanteert daarbij de nodige visuele aanpak. Op deze manier is de lesstof voor iedereen sneller te begrijpen. Na elke module kun je ongeveer 5 uur oefenen wat je zojuist geleerd hebt. Het programma schotelt je namelijk een aantal lastige CBR theorie-examen oefenvragen voor. Let op voor instinkers!

Daarom heet het Speedtheorie

Het doorlopen van alle modules en oefenvragen kan in iets meer dan 3 uur. Op het eind krijg je nog een 5-tal complete oefenexamens voor de kiezen. Deze zijn speciaal samengesteld uit de wat moeilijkere examenvragen. Op deze manier moet het mogelijk zijn om in 1 keer je theoriecertificaat te behalen bij het CBR. De Speedtheorie internetopleiding is waarschijnlijk de meest efficiënte theorieopleiding van Nederland.

Based on 0 reviews

5.0 overall
0
0
0
0
0

Show reviews in all languages (1)

Be the first to review “Motor Online theoriecursus Hi-speed met 5 uur online oefenen Rijbewijs A – Vekabest”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart