, , ,

Motor Dyslexie Online theoriecursus Hi-Speed met 5 uur oefenen Rijbewijs A – Vekabest

Availability:

Out of stock


  • Inclusief voorleesfunctie; ideaal leren bij dyslexie of leesproblemen
  • Hi-Speed motor theorie 3 maanden online leren
  • 5 uur online oefenexamens motor theorie maken

Ook jij slaagt voor je theorie-examen!

Je ontvangt de online code na betaling binnen enkele minuten in je mailboxHet retourneren van een online code is niet mogelijk

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Dyslexie of leesproblemen? Geen probleem.

Maak gebruik van de online voorleesversie van dit uitgebreide motor theorieboek. Het online boek behandelt alle stof die nodig is om het CBR Motor theorie-examen te halen. Je hoort en leest mee op het scherm. Er worden veel foto’s en illustraties gebruikt waardoor de theorie ‘tot leven’ komt.

Speedtheorie uitgelegd

Speedtheorie biedt de lesstof voor het motor theorie examen op een andere manier aan dan je gewend bent. Speedtheorie bestaat uit theorielessen op internet. Je rondt 14 korte modules, van elk ongeveer 10 minuten, af. Speedtheorie is een visuele aanpak. Op deze manier begrijp je de lesstof sneller. Na elke module oefen je ongeveer 5 minuten wat je zojuist geleerd hebt! Je krijgt namelijk een aantal lastige CBR theorie-examen oefenvragen voorgelegd. Je kunt 3 maanden lang online leren.

Examentrainingen

Je hebt 5 uur toegang om oefenexamens motor theorie te maken. Deze examentrainingen zijn speciaal samengesteld uit de wat moeilijkere motor examenvragen. Op deze manier is het mogelijk om in 1 keer je auto theoriecertificaat te behalen bij het CBR.

Online code Hi-Speed en examentrainingen Vekabest

Nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt, sturen wij de inlogcode naar het door jou opgegeven e-mailadres. Geen e-mail ontvangen? Check of het bericht in de spam terecht is gekomen. Je kunt de online code niet retourneren. Gebruik de inlogcode binnen 14 dagen na ontvangst.

Aanvullende leermiddelen motor theorie Vekabest

De Speedtheorie internetopleiding is waarschijnlijk de meest efficiënte theorieopleiding van Nederland. Wil je graag meer achtergronden en uitleg? Combineer Speedtheorie dan met het motor theorieboek.

Naam

Motor Dyslexie Speedtheorie – Alletheorieboeken

Rijbewijs

Motorcycle license

Uitgever

Vekabest

Soort product

Online course

Product label

Dyslexia

Language

Dutch

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motor Dyslexie Online theoriecursus Hi-Speed met 5 uur oefenen Rijbewijs A – Vekabest”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart
Open chat