, , ,

Motor 8 Smartphone oefenexamens mobiel Rijbewijs A – Vekabest

Availability:

Out of stock


  • 8 oefenexamens
  • Voor Android* en IOS*
  • Voor smartphone en tablet
  • Super easy

Over 5 minuten beginnen met je motor theorie oefenen? Het kan nu met de Quick Snap examens voor smartphone of tablet. Oefenen waar en wanneer je maar wilt. Door voor je theorie-examen te oefenen, vergroot je de kans op slagen enorm, dus wat houdt je tegen. Schaf nu de online code aan en je kunt meteen beginnen met het maken van 13 oefenvragen per examen.

Online inlogcode
De inlogcode voor dit product ontvang je per e-mail nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt. Geen e-mail ontvangen? Check of het bericht in de spam terecht is gekomen. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Met dit product krijg je toegang tot 8 CBR oefenexamens. Door de online database zijn de proefexamens altijd actueel en al aangepast aan eventuele wijzigingen in de examenstof.

*De oefenexamens werken alleen op mobiele telefoons die HTML5 ondersteunen. Alhoewel dit voor de meeste recente smartphones geldt, is het toch aan te raden bij twijfel de handleiding te raadplegen.

SKU: ATBNAVK0803 Categories: , , ,

Based on 0 reviews

5.0 overall
0
0
0
0
0

Show reviews in all languages (1)

Be the first to review “Motor 8 Smartphone oefenexamens mobiel Rijbewijs A – Vekabest”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart