, ,

Digitaal Bromfiets Theoriepakket Basis (3 onderdelen) – Vekabest

Availability:

Out of stock


Zo snel mogelijk starten met het leren van de brommer of scooter theorie? Schaf dan meteen dit digitale theoriepakket van Vekabest aan.

In dit digitale pakket:
• Online bromfiets theorie
• Online bromfiets oefenvragen
• 7,5 uur online examentraining

Online inlogcode
De inlogcode voor dit product ontvang je per e-mail nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt. Je hoeft dus niet meer op de postbode te wachten en hebt meteen toegang tot de interactieve e-learning. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Hoe werkt het?
Je krijgt 3 maanden online toegang tot het online theorieboek Bromfiets met daarin alle onderwerpen van het CBR brommer/scooter theorie-examen.

Dit digitale basis lespakket leidt je door alle verplichte onderwerpen van het CBR brommer of scooter theorie-examen. Het bevat 3 lesproducten en je kunt meteen aan de slag!

Daarnaast zitten er in dit totaalpakket 12 online oefenexamens met daarin opgenomen de meest actuele theorievragen. Wanneer je deze oefeningen hebt doorlopen, weet je meteen of je al klaar bent voor het echte examen. De oefenvragen zijn altijd actueel. Zodra er een nieuwe moeilijke vraag bij het CBR wordt ontdekt, staat deze de volgende dag in de lesstof op internet.

En dan 7,5 uur examens oefenen
Zodra je denkt klaar te zijn voor het CBR theorie examen, kun je maar liefst 7,5 uur online examentrainingen doen. Je persoonlijke foutenbank en je digitale coach helpen je om je zwakke plekken te verbeteren.

SKU: ATBNAMVK0501 Categories: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Digitaal Bromfiets Theoriepakket Basis (3 onderdelen) – Vekabest”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart
Open chat