, , , ,

Digitaal Auto Theoriepakket Basis (3 onderdelen) – Vekabest


Deze betaalbare combi van e-theorieboeken leidt je door alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen heen. Het bevat 3 digitale producten inclusief de toegang tot veel RIS instructievideo’s.

In dit pakket:
• E-book auto theorie
• E-book oefenvragen
• RIS praktijk instructievideo’s

Online inlogcode
De inlogcode voor dit product ontvang je per e-mail nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt. Je hoeft dus niet meer op de postbode te wachten en hebt meteen toegang tot de interactieve e-learning. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

29,95

Hoe werkt het?
Je krijgt 3 maanden online toegang tot het online theorieboek met daarin alle onderwerpen van het CBR auto theorie-examen. Het digitale boek bevat ruim 300 pagina’s met actuele lesstof en veel foto’s en illustraties.

In dit pakket zitten 12 oefenexamens met daarin opgenomen de meest recente theorievragen. Zodra er een nieuwe moeilijke CBR vraag is ontdekt staat hij de volgende dag op internet.

Tenslotte helpen de RIS praktijk instructievideo’s (de enige echte!) je op weg met je praktijkopleiding. In ruim 100 videoclips komen alle 46 belangrijke handelingen en situaties in het verkeer aan bod. Heel bruikbaar voor de praktijk.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Digitaal Auto Theoriepakket Basis (3 onderdelen) – Vekabest”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart