,

Auto Pakket Auto Theorieboek Verkeerstheorie en RIS praktijkboek Rijbewijs B – Verjo

Availability:

Out of stock


  • Theorieboek Verkeerstheorie auto
  • Rijopleiding in stappen, ondersteuning tijdens rijlessen
  • Onverslaanbare combi! Aandacht voor theorie en praktijk

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Onverslaanbaar duo, theorie en praktijk uitleg!

Het Verjo auto theorieboek en de Rijopleiding in stappen zijn een onverslaanbare combi door aandacht te vestigen op theorie en praktijk. In dit pakket tref je een theorieboek Verkeerstheorie Personenauto en Rijopleiding in stappen boek (RIS) aan. Het RIS-boek is geen theorieboek waarin verkeersregels en verkeerstekens worden behandeld. Je kunt er wel alles in vinden wat je moet leren bij je praktijklessen. De inhoud is gericht op de praktijk van het autorijden.

Opbouw RIS-boek

Het RIS-boek Rijopleiding in stappen boek bestaat uit 4 modules. In elke module wordt een aantal scripts behandeld. Elk script begint met een basisset van regels. Dit zijn een aantal kernwoorden die de kern van het script vormen. Zo leer je stuk voor stuk hoe je een verkeerssituatie kunt oplossen.

In dit Rijopleiding in stappen boek tref je een rijlesagenda aan waar de instructeur de rijlesafspraken samen met jou vastlegt. Ook vind je daarop volgend de voortgangsrapportages per module. Dit boek is volgens de variabele structuur opgebouwd en geeft je inzage in deze structuur. Met een indeling in de scripts is het voorbereiden op een volgende rijles eenvoudig.

Verkeerstheorie auto

Het theorieboek bevat veel foto’s, tekeningen en cartoons om het leren van de auto theorie gemakkelijk te maken. Met behulp van steunkleuren die onderscheid maken tussen hoofdregels en samenvattingen, is het leren van de theorie voor iedereen een makkie! Uniek en extra handig is de bordenbijlage! In deze bijlage komen alle verkeersborden en hun betekenis aan de orde!

SKU: ATBNBVE0504 Categories: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto Pakket Auto Theorieboek Verkeerstheorie en RIS praktijkboek Rijbewijs B – Verjo”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart