, ,

Auto Dyslexie Theorieboek en Luisterboek Verkeerstheorie Daisycon Rijbewijs B – Verjo

Availability:

Out of stock


  • Speciaal ontwikkeld voor dyslexie, Daisy luisterboek
  • Afspeelbaar met Daisy-speler of pc/laptop met cd-speler en gratis software
  • Theorie geschikt voor auto theorie-examen 2021

14 days consideration

6-day delivery

free delivery from €35

Online orders are available within 5 minutes after payment.

Out of stock

Dyslexie? Leer gemakkelijk je auto theorie!

Heb jij dyslexie (leesbeperking) of moeite met leren maar wil je maar wat graag je auto theorie certificaat halen? Dan is dit Daisy luisterboek de oplossing voor jou. Je kunt het luisterboek naast het meegeleverde papieren auto theorieboek gebruiken. Daisy luisterboeken (eigenlijk is het een soort cd) kun je afspelen met een Daisy-speler of op een gewone computer of laptop.

Het meegeleverde theorieboek is naast een volledige uitleg van de verkeersregels, voorzien van veel kleurenfoto’s en illustraties. Optisch heb je veel houvast aan de steunkleuren die door het hele boek gebruikt zijn. Op deze manier kun je gemakkelijk hoofdregels en samenvattingen van elkaar scheiden. Gebruik dit boek naast het luisterboek en verzeker jezelf van een goede voorbereiding om in 1 keer te slagen voor je auto theoriecertificaat.

Wat heb je nodig om de cd af te spelen

Daisy luisterboeken kun je afspelen met een Daisy-speler of op een gewone computer of laptop. Om de cd op een pc/laptop te kunnen afspelen, heb je een gratis stukje software nodig.

Op de website van Daisy staat meer informatie over het downloaden. De software voor je pc/laptop kun je downloaden via http://www.daisy.org/amis/download/translations

Wat is DAISY?

Daisy (Digital Accessible Information System) is een wereldwijde standaard voor luisterboeken voor mensen met een leesbeperking en/of leerprobleem. Het Daisy luisterboek is speciaal ontwikkeld voor personen die moeite hebben met lezen en/of moeite hebben met het leren van de lesstof. Ook voor buitenlandse kandidaten die moeite hebben met de Nederlandse taal is dit luisterboek een uitkomst. Het luisterboek wordt aan je voorgelezen zodat je toch de theorie kunt leren.

Met de luisterboek cd kan op meerdere niveaus genavigeerd worden. Je kunt dus meteen naar het gewenste hoofdstuk navigeren en de cd onthoudt tevens waar je was gebleven. Wanneer je wilt, kun je ook zelf bladwijzers aanmaken om de inhoud later gemakkelijker terug te vinden. De geluidsfragmenten kun je zo vaak afspelen als je maar wilt.

Geschikt voor…

De minimale systeemeisen voor je pc/laptop om de AMIS software te downloaden zijn:

  • Windows 8 of hoger
  • cd-rom/ dvd-rom speler
  • 50 MB vrije ruimte op de harde schijf
Weight 0.0000 kg
Naam

Auto Verjo Dyslexie Luisterboek – Alletheorieboeken

Rijbewijs

Driving license

Uitgever

Verjo

Soort product

Dyslexia

Druk

4th

Book type

Daisy audiobook

Product label

Dyslexia

Language

Dutch

Based on 0 reviews

5.0 overall
0
0
0
0
0

Show reviews in all languages (8)

Be the first to review “Auto Dyslexie Theorieboek en Luisterboek Verkeerstheorie Daisycon Rijbewijs B – Verjo”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
Share your cart