Dyslexie? Moeite met auto theorie leren? Niet nodig!

Moeite met lezen is niet fijn. Lezen is belangrijk overal om je heen is tekst zichtbaar en elk moment van de dag ben je aan het lezen. Ik heb het dan niet over een heel boekwerk lezen, maar het vluchtige lezen kost ook moeite. Hoe vaak check je niet even je mail, social media of ben je in de supermarkt en bekijk je de folder, kijk je op de verpakking of check je de kassabon.

Ook in het verkeer kom je tekst teken, straatnaamborden, wegomleggingen en de onderborden van verkeersborden. Gelukkig zijn de verkeersborden visueel en universeel. Maar het leren van de theorie om het rijbewijs te halen zal wel een uitdaging worden.

Het meest verkochte studiemateriaal voor het autorijbewijs blijft het theorieboek. En dat is natuurlijk net niet de juiste manier voor jou als je dyslexie hebt. Daarom bieden we sinds kort ook een speciaal dyslexie-pakket aan!
Dit betekent geen theorieboek voor jou, maar een complete online cursus waarmee jij veel beter mee aan de slag kunt gaan.

Het dyslexiepakket bevat 3 maanden online leren en 5 uur online oefenexamens maken. Met de voorleesfunctie hoef je niet de tekst zelf te lezen, enkel goed luisteren. Mocht je iets langer tijd nodig hebben om te leren of te oefenen, dan kun je dit tegen een gereduceerd tarief verlengen.

> Bekijk het dyslexie-pakket

This entry was posted in Blog On .