Auto Theorie

Filters:

Winkelen per

Auto theorie? Bestel hier de theorie voor je CBR rijexamen

Voordat je praktijkexamen voor de personenauto mag doen, moet je de auto theorie kennen. Ben je gewend om tijdens het leren aantekeningen te maken of zaken te onderstrepen, bestel dan een theorieboek. We hebben alle boeken van de bekendste uitgevers op voorraad. Studeer je liever met de PC of laptop? Overweeg dan de auto theorie online te leren. E-learning wordt door de snelle internetverbindingen in Nederland steeds populairder.

En dan je theorie examen halen

Met het theoriecertificaat kun je bewijzen dat je de verkeersregels en verkeersborden kent en dat je het onderdeel gevaarherkenning beheerst. Pas dan mag je afrijden voor het auto rijbewijs B. Alletheorieboeken.nl heeft alles in huis om jou aan het certificaat te helpen!

Voordat je naar het CBR rijexamen gaat raden we aan de verkeerstheorie goed te oefenen. Hiervoor hebben we verschillende soorten examentrainingen in ons assortiment. Kies uit een oefenboek, oefen cd-rom of een online oefenexamen. In al deze producten worden de theorievragen op eenzelfde manier gepresenteerd als tijdens de echte examentoets. Dan kun je alvast wennen.

Liever alles-in-1 kopen? Bestel dan een compleet theoriepakket. Daar zit alles in wat je nodig hebt om de theorie te halen.


Twijfel je welk product het beste bij je past? Laat je adviseren door onze klantenservice.
Bel 046 - 750 47 67 voor een vrijblijvend advies.