Online

5 online oefenexamens - Motor theorie - Vekabest

Op voorraad

€ 7,95

 • Online code per e-mail

Samenvatting

 • Tegoed voor 5 oefenexamens
 • 3 maanden geldig
 • Bepaal je eigen tempo
 • Niet duur
 • Realistisch oefenen


Bepaal je eigen oefentempo met de online CBR oefenexamens van Vekabest. Na ontvangst van de code kun je meteen inloggen op je eigen oefenomgeving. Dit product werkt op basis van een tegoed. Bij aanschaf van dit product ontvang je 5 credits. Telkens wanneer je een oefenexamen start, gaat er 1 credit van je tegoed af.

Online inlogcode
De inlogcode voor dit product ontvang je per e-mail nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt. Geen e-mail ontvangen? Check of het bericht in de spam terecht is gekomen. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

Gratis thuisbezorgd vanaf €25,-

Productbeschrijving

Hoe lang is het tegoed geldig?

Het totale tegoed is 3 maanden geldig vanaf het eerste moment dat je inlogt. Zodra je tegoed volledig op is, heb je nog 7 dagen toegang tot het scherm waar je de oefenexamens kan kiezen. Houd hier rekening mee bij het starten van je laatste examen.

Hoe zit het met niet afgemaakte examens?

Jij bepaalt hoe en wanneer je wilt oefenen. Heb je even geen tijd of zin om het proefexamen in 1 keer af te maken? Geen probleem. De volgende keer dat je inlogt kun je het niet afgemaakte examen gewoon weer oppakken en alsnog afmaken. Maar let op! Wil je het oefenexamen helemaal overnieuw doen, dan kost je dit een tegoed. In het overzichtscherm wordt door middel van kleuren duidelijk gemaakt welke examens nog gemaakt kunnen worden. Ook de scores van de al gemaakte oefeningen zijn hier in te zien.

Ook goed om te weten: op dit moment kun je kiezen uit 20 verschillende oefenexamens zodra je bent ingelogd. Bij aanschaf van een nieuw pakket krijg je weer dezelfde 20 oefenexamens aangeboden om uit te kiezen.
Eigenschappen
Naam 5 online oefenexamens - Motor theorie - Vekabest
Product Label Online
Rijbewijs Motorrijbewijs
Samenstelling Online cursus
Uitgever Vekabest

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit

Klantenreviews

 • Prijs/kwaliteit
  prima product
  Review by pranay / (Geplaatst op 14-09-2018)
  Erg nuttig en handig