Nieuw

4 Smartphone oefenexamens - Auto theorie - Vekabest

Op voorraad

€ 3,00

  • Online code per e-mail

Samenvatting

  • 4 oefenexamens
  • Voor Android* en IOS*
  • Voor smartphone en tablet
  • Super easy


Over 5 minuten beginnen met auto theorie oefenen? Het kan nu met de Quick Snap examens voor je smartphone of tablet. Waar en wanneer je maar wilt. Door voor je theorie-examen te oefenen vergroot je de kans op slagen enorm dus wat houdt je tegen. Schaf nu de online code aan en je kunt meteen beginnen met het maken van 13 oefenvragen per examen.

Online inlogcode
De inlogcode voor dit product ontvang je per e-mail nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt. Geen e-mail ontvangen? Check of het bericht in de spam terecht is gekomen. De inlogcode dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden gebruikt en kan niet worden geretourneerd.

Gratis thuisbezorgd vanaf €25,-

Productbeschrijving
Met dit product krijg je toegang tot 4 CBR oefenexamens. En door de online database zijn de proefexamens altijd actueel en al aangepast aan eventuele wijzigingen in de examenstof. Cool.

*De oefenexamens werken alleen op mobiele telefoons die HTML5 ondersteunen. Alhoewel dit voor de meeste recente smartphones geldt is het toch aan te raden bij twijfel de handleiding te raadplegen.
Eigenschappen
Naam 4 Smartphone oefenexamens - Auto theorie - Vekabest
Product Label Nieuw
Rijbewijs Autorijbewijs
Samenstelling Online cursus
Uitgever Vekabest

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Prijs/kwaliteit